Avís dels Mossos

Vídeo | Compte: els punxarodes també actuen als peatges

Els Mossos difonen un vídeo amb imatges reals sobre com actuen els lladres a la carretera

cymbl6hlxk-ta fn / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

No és un delicte nou. Els punxarodes són experts en el robatori a la carretera. Roben en àrees de servei o en aparcaments i renoven constantment les tècniques de pillatge amb l’objectiu de saquejar-te el cotxe. Els Mossos, ara que amb el bon temps augmenten els desplaçaments a la carretera, han alertat, a través d’un vídeo penjat a les xarxes socials amb imatges reals, que també actuen als peatges de les autopistes. Així que vigila el cotxe que va darrere teu.

Notícies relacionades

El mètode sol ser sempre el mateix: punxen la roda d’un vehicle, segueixen les víctimes fins que paren per canviar el pneumàtic, aturen el seu cotxe i ofereixen la seva ajuda per canviar la roda. Amb aquesta falsa col·laboració, un membre de la banda distreu el conductor mentre l’altre, o els altres, desvalisen el cotxe.

Els Mossos aconsellen també a les possibles víctimes que, si se’ls punxa una roda a l’autopista, parin en un lloc segur, utilitzin les armilles reflectores i els triangles d’emergència i es fixin en les persones que es parin a ajudar perquè poden ser lladres.

Temes:

Robatoris