Detinguts a Barcelona tres joves per planificar l'assassinat d'un altre amb qui es van barallar

Els arrestats, de 21, 22 i 23 anys, van descartar el segrest i ja tenien pensat on enterrar el cadàver

undefined45857519 santa coloma de geamanet 11 11 2018  barcelona violen una ni181113211118

undefined45857519 santa coloma de geamanet 11 11 2018 barcelona violen una ni181113211118 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detinguttres joves colombians de 21, 22 i 23 anys per estar planificant un assassinat. Les desavinences amb la víctima venen almenys des del febrer, quan un d’ells el va apunyalar en una discoteca de Barcelona. Els Mossos van detenir el principal cervell del grup quan va anar a buscar l’arma per perpetrar el crim i ja ha ingressat a la presó, segons ha informat la policia catalana.

El 19 de febrer un home va ser apunyalat en una discoteca de Barcelona al carrer Còrsega. Poc després va ser arrestat el principal implicat acusat de temptativa d’homicidi, i dos homes més van ser identificats. Però els Mossos van seguir aquests tres joves i van descobrir que s’havien aliat perquè el que havia sigut detingut aconseguís acabar definitivament amb el que havia estat a punt de matar a ganivetades. I és que després d’aquesta trobada havien tingut diverses “desavinences”, segons un comunicat dels Mossos.

Intervenció dels seus telèfons mòbils

Notícies relacionades

Primer van pensar en el segrest, però va quedar descartat. Ho havien planificat fins al punt que també havien arribat a pensar com enterrarien el cadàver perquè no es trobés. Una informació que es desprèn de la intervenció telefònica dels seus tres mòbils. L’11 de maig, quan un d’ells va anar a buscar l’arma per cometre l’assassinat, es va trobar un desplegament policial que l’ha arrestat. 

Els Mossos es van personar a ViladecavallsTerrassaRipollet i al districte de Sant Martí de Barcelona. Dos dies més tard, el dilluns 14 de maig, la policia va arrestar els altres dos homes que havien participat a idear el pla mortal. Després de declarar davant del jutge, aquests dos joves han quedat en llibertat amb càrrecs.