SET DETINGUTS

Mor el menor apallissat per un paquet de tabac a Sant Sebastià

Els agressors, cinc estrangers i dos espanyols, declararan dilluns davant del jutge

disco

disco

1
Es llegeix en minuts

El jove de 17 anys que va resultar ferit d’extrema gravetat en una baralla que va tenir lloc la matinada de divendres passat a Sant Sebastià ha mort aquest diumenge a l’Hospital Donostia on es trobava ingressat.

Segons fonts pròximes a la investigació, la baralla va començar per un paquet de tabac. La víctima es va negar a donar cigarrets als agressors, que el van sorprendre després fumant.

64cfddfd-0b04-4ef7-96dd-463abd142bee-hd-web / periodico

Els fets van succeir cap a les 5.00 hores de divendres, al costat del Nàutic de la capital guipuscoana, a l’exterior d’una coneguda discoteca donostiarra. El menor va rebre nombrosos cops i puntades de peu i va resultar greument ferit. Després que els sanitaris li practiquessin maniobres de reanimació cardiopulmonar, va ser traslladat a l’Hospital Donostia en estat d’extrema gravetat.

A més, dos joves més, un amic de la víctima i el seu germà, van resultar ferits lleus al ser agredits quan travaven d’auxiliar el menor.

Set detinguts

L’Ertzaintza va detenir set persones, tots homes d’entre 18 i 25 anys que, segons han detallat les fonts del cas, es tracta de tres romanesos, dos magribins i dos espanyols, la majoria residents a la localitat guipuscoana d’Irun.

Notícies relacionades

Els set arrestats declararan aquest dilluns davant del jutge encarregat del cas, després que aquest diumenge no s’hagin pogut dur a terme les diligències que van justificar la pròrroga de la detenció dictaminada dissabte.

El jutge havia previst interrogar aquest diumenge dos testimonis i visionar el vídeo gravat per una càmera de seguretat de la zona en el qual s’aprecien els fets, però cap d’aquestes diligències s’ha pogut dur a terme, per la qual cosa ha posposat fins demà la declaració dels arrestats.