A ALACANT

Una dona conviu 20 dies amb el cadàver de la seva germana

Declara a la policia que no es pensava que estigués morta

zentauroepp47917327 190427115339

zentauroepp47917327 190427115339

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS

La Policia Local i els Bombers d’Alacant han trobat en una casa el cadàver d’una dona que havia mort feia 20 dies i es trobava en un estat avançat de descomposició. A la mateixa vivenda hi vivia la seva germana, que pateix una patologia psicològica, i que va assegurar als agents que "no pensava" que la seva germana hagués mort.

Pel que sembla, els veïns havien alertat que feia dies que no veien les dues germanes,d’uns 50 anys, i que de la casa en sortia una forta pudor, segons han informat a Europa Press fonts pròximes a la investigació.

Els bombers s’hi van personar i van veure des de l’exterior una persona que era a terra. A la mateixa casa hi havia la germana de la morta i els efectius li van demanar que obrís la porta, però la dona al principi no volia fer-ho.

Finalment, ho va fer i els va explicar que la seva germana "estava molt dèbil i que havia caigut feia uns 20 dies". "Ella li havia portat aigua i no es pensava que estigués morta", han detallat les mateixes fonts.

Sense indicis de violència

Notícies relacionades

Aquesta dona, d’uns 50 anys, va ser traslladada al’Hospital de Sant Joan d’Alacant, on, a més de la patologia psicològica que pateix, li van diagnosticar amnèsia i un possible estat de xoc. La dona va ser donada d’alta i, "malgrat no trobar-se en bones condicions, ha hagut de tornar a casa seva".

Posteriorment, agents de la Policia Nacional han realitzat una inspecció ocular a la casa i no han observat "res estrany ni signes de violència", han concretat Europa Press fonts del cos de seguretat.

Temes:

Alacant