LOCAL DEL CARRER D'ARIBAU

Els Mossos investiguen la mort de l'amo d'un bar de Barcelona

El treballador d'un local adjacent ha descobert el cadàver al bany i ha trucat al 112

El cos presenta signes de violència i una veïna va sentir cops de matinada, però la policia espera l'autòpsia per confirmar que sigui un crim

47771900 60

47771900 60

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Els Mossos d’Esquadra investiguen la troballa d’un cadàver a l’interior del bar Florida,ubicat al número 92 del carrer d’Aribau de Barcelona. El treballador d’un local limítrof ha trobat la persiana mig aixecada aquest dilluns al matí, ha entrat al bar per esbrinar el que passava i ha trobat el cos de l’amo sense vida al lavabo.

Després d’haver donat l’avís al 112 i després que els equips d’emergència comprovessin que havia mort, els investigadors s’han adonat que, malgrat que segons els primers indicis la seva mort podria deure’s a una sobredosi, el cos presentava signes de violència: esgarrapades al coll i alguna contusió, segons fonts policials consultades per EL PERIÓDICO. 

Una veïna, a més, ha declarat als policies que ha sentits cops aquesta passada matinada, de diumenge a dilluns, cap a les cinc de la matinada. Oficialment, els Mossos esperen que l’autòpsia que es practicarà al cadàver confirmi l’origen criminal de la mort. Aparentment, cap de les lesions que presenta pot haver causat la seva mort. 

L’amo del bar que ha mort, segons fonts veïnals, és un home d’uns 40 anys. La seva parella, amb qui compartia la propietat d’aquest lloc de menjar vegà, ha explicat als investigadors que algú ha robat tant la caixa enregistradora com una tauleta electrònica.

Notícies relacionades

No obstant, el fet que l’home es trobés al bany i que el reixat s’hagi quedat obert durant tota la nit no exclou la possibilitat que una tercera persona, sense relació amb l’hipotètic crim, hagués accedit al local, hagués sostret els dos objectes i hagués marxat ignorant que l’amo es trobava sense vida al lavabo.

L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial de Barcelona s’ha fet càrrec del cas.