Gravat per les càmeres

La dona de Torrevieja va morir al caure per les escales accidentalment

Les càmeres de seguretat també recullen el moment en què es va despullar de cintura cap avall abans de precipitar-se

zentauroepp45689773 barcelona  barcelon s  30 10 2018   deportes    la guardia c190314155742

zentauroepp45689773 barcelona barcelon s 30 10 2018 deportes la guardia c190314155742 / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts
Efe

La dona de 39 anys trobada sense vida i semdespullada a primera hora d’ahir en un portal de Torrevieja (Alacant) va morir a causa dels cops rebuts al cap al caure, per accident, per les escales. Pel que sembla, la dona havia begut massa.

Fonts de la investigació han informat a Efe que l’autòpsia practicada durant el matí d’avui a l’Institut de Medicina Legal d’Alacant apunta que la mort és compatible amb la caiguda i amb un traumatisme cranioencefàlic.

D’aquesta manera, es descarta que la mort hagi sigut un episodi de violència masclista, com es va sospitar al principi, o que la dona fos víctima d’una agressió sexual.

Notícies relacionades

El resultat de l’autòpsia confirma el sentit de la investigació partint dels testimonis obtinguts i d’unes imatges gravades, en les quals s’ha observat que la dona es va desvestir ella mateixa de cintura cap avall abans de precipitar-se, per accident, per les escales.

El cadàver va ser trobat ahir cap a les 9 hores per un menor que havia sortit a passejar el gos, al portal d’un edifici del carrer Cáritas, on es dona la circumstància que hi viu l’exparella sentimental de la víctima

Temes:

Caigudes