Possible mort accidental

Trobada morta i seminua una jove en una zona de lleure de Torrevella

Els investigadors creuen que es va precipitar, accidentalment, per les escales

La víctima estava nua de cintura cap a baix en una zona de lleure de la localitat alacantina

torrevieja / periodico

1
Es llegeix en minuts
Agencias

L’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Torrevella (Alacant) apunta que la mort de la dona el cadàver de la qual ha sigut trobat aquest diumenge a Torrevella es deu a causes accidentals, a falta que es realitzi la corresponent autòpsia, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil.

Fonts coneixedores del cas han assegurat a EFE que els investigadors semblen descartar la participació de terceres persones tot i que s’esperen els resultats de l’autòpsia, que està previst practicar demà. D’aquesta manera, tot apunta que la víctima mortal va morir a conseqüència de les ferides provocades al precipitar-se per accident per les escales.

Notícies relacionades

La troballa s’ha produït al voltant de les 9.30 hores d’aquest diumenge en un portal de la localitat alacantina, quan ha sigut trobada una dona morta i nua de cintura cap a baix a les escales d’un edifici ubicat en un polígon industrial amb discoteques als afores de la localitat alacantina de Torrevella.

Sembla ser que ha sigut un veí el que aquest matí ha trobat el cos a les escales i, immediatament, ha trucat a la policia local de Torrevella, que al seu torn ha avisat la Guàrdia Civil, que s’ha fet càrrec de la investigació del cas, que ha quedat sota secret de sumari.