En una zona turística

Detingut a punt d'agafar un vol un turista britànic per matar-ne un altre a Benidorm

El crim es va cometre al carrer després d'una baralla entre compatriotes

avion

avion

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un ciutadà britànic de 33 anys ha sigut detingut a l’aeroport d’Alacant/Elx per l’homicidi d’un compatriota, de la mateixa edat, en un carrer de la zona turística de Benidorm, dijous passat.

Fonts policials han informat a Efe que l’home va ser arrestat diumenge passat, a les 13.00 hores, al’aeroport alacantí quan esperava per volar a la seva ciutat d’origen, a Escòcia.

La detenció per part de la brigada de la policia judicial del Cos Nacional de Policia de Benidorm es va produir després que durant la matinada de dijous passat es trobés un britànic de 33 anys mort al carrer de Girona, una de les més freqüentades pels turistes del Regne Unit a la ciutat.

Després d’una baralla

Es produeix la circumstància que la víctima mortal, que presentava un cop al cap, havia participat poc abans en una baralla entre ciutadans britànics.

Notícies relacionades

La víctima estava de vacances a la capital turística de la Costa Blanca alacantina i, tot i que va ser sotmesa a maniobres de reanimació cardiopulmonar per dos vianants, quan van arribar els serveis d’emergències només van poder confirmar la seva mort.

El detingut es troba als calabossos de la Policia Nacional de Benidorm i està previst que passi a disposició judicial en les pròximes hores. 

Temes:

Assassinats