VIOLÈNCIA MASCLISTA

Un avi mata a trets la seva dona i se suïcida a Madrid

La policia va trobar els cadàvers al costat d'una escopeta de caça després de ser alertada dels trets per una veïna

zentauroepp18059315 barcelona 20 01 2012 cronica a pie de calle inmigrantes  un 180213120916

zentauroepp18059315 barcelona 20 01 2012 cronica a pie de calle inmigrantes un 180213120916

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un home d’uns 80 anys ha matat presumptament la seva dona, de la mateixa edat, en una vivenda del districte madrileny de Ciudad Lineal, segons les primeres indagacions de la Policia Nacional, que treballa amb la hipòtesi que es tracta d’un cas de violència masclista i que el presumpte assassí s’ha suïcidat posteriorment.

Fonts de la Direcció Superior de Policia han informat a Efe que els fets han ocorregut sobre les 13:40 hores d’aquest divendres, quan una veïna del número 158 de l’avinguda Institución Libre de Enseñanza de la capital –abans anomenada Hermanos García Noblejas– ha trucat a la Policia perquè havia sentit una discussió i després uns trets en un pis proper.

Quan els agents han arribat a la vivenda la porta estava tancada i amb la clau posada, per la qual cosa els bombers de l’ajuntament l’han hagut d’obrir per la força. Dins han trobat els cossos d’una dona d’uns 80 anys, amb trets, i el d’un home d’edat similar també amb ferides d’arma de foc, han explicat a Efe fonts policials.

Escopeta de caça

Notícies relacionades

Els investigadors treballen amb la hipòtesi que l’home, que era en un dormitori al costat d’una escopeta de caça, ha mort la seva dona i després s’ha suïcidat, tot i que seran les autòpsies i les dades obtingudes en la investigació les que ho determinaran.

De confirmar-se aquest possible cas de violència masclista, que coincideix amb la commemoració del Dia Internacional de la Dona, l’àvia assassinada se sumaria a les nou víctimes mortals en el que va de 2019, a banda d’un cas que encara està en fase d’investigació. Com a conseqüència de tots aquests assassinats, vuit de menors han quedat orfes.