a l'A-4 a Pinto

Mor una nena de 10 anys i uns altres 4 familiars ferits en un accident de trànsit a Madrid

Els altres afectats són les seves dues germanes i els seus pares, que viatjaven en un monovolum

dzapslwx0aev1

dzapslwx0aev1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Unamenor de 10 anys ha perdut la vida aquest dissabte en un accident de trànsit en què han resultat ferits els seus pares i les seves dues germanes després d’estampar-se contra una mitjana a la nacional A-4, a l’altura de Pinto, segons han informat fonts del 112 Comunitat de Madrid.

Els serveis d’emergència han rebut la primera trucada cap a la una de la matinada, que informava que s’havia produït un accident de trànsit a l’A-4, al quilòmetre 20 dins del terme municipal de Pinto.

El vehicle sinistrat en qüestió era un monovolum en què viatjava una família composta per cinc persones que ha impactat a la part central de la via, de formigó. El 112 ha enviat de manera immediata una dotació del Summa i de Bombers de la Comunitat de Madrid.

Quan han arribat al lloc dels fets, una menor de 10 anys es trobava en parada cardiorespiratòria. Els serveis mèdics han intentat reanimar-la mitjançant maniobres de reanimació, però han acabat per confirmar la seva mort per politraumatisme.

Notícies relacionades

Les dues germanes de la morta, de 19 i 15 anys respectivament, també han resultat greument ferides. La de 19 es trobava inconscient i en parada cardiorespiratòria. Els serveis mèdics han aconseguit estabilitzar-la i revertir la parada, després ha sigut traslladada amb pronòstic greu a l’Hospital Doce de Octubre. La menor de 15 anys ha sigut traslladada amb pronòstic reservat a l’Hospital Clínic, igual que el pare, de 50 anys i la mare, de 45, que presenta una fractura de pelvis.

Els Bombers de la Comunitat de Madrid han hagut d’excarcerar la mare i la jove de 19 anys, ja que es trobaven atrapades a l’interior del vehicle. La Guàrdia Civil investiga en aquests moments les causes de l’accident.