Ahir a la nit

Un ferit de bala en un tiroteig a Mataró

Els Mossos han arrestat una persona

dwyhubnx4aaaq1p

dwyhubnx4aaaq1p

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home ha resultat ferit de bala en una cama en un tiroteig que va tenir lloc dimarts a la nit al barri de Rocafonda de Mataró, segons ha publicat la cadena SER. Els fets sembla que van passar a la via publica, entre els carrers Santiago Rusiñol i Josep Faneca. Els veïns han denunciat que van sentir diversos trets. El ferit va ser traslladat a l’Hospital de Mataró.

Els Mossos han obert una investigació. De moment ha transcendit que la policia catalana ja ha detingut una persona, que havia resultat ferida per arma blanca i que sembla que és l’autor dels trets.

Notícies relacionades

Després d’aquest nou incident, l’alcalde de la capital del Maresme, David Bote, ha considerat justificada la sensació d’"inquietud i preocupació" dels ciutadans davant d’unes dades de delinqüència que "no són bones". Bote ha reiterat també la seva petició al conseller d’Interior, Miquel Buch, per dotar Mataró de més agents dels Mossos i l’ha convidat a la pròxima junta de seguretat local prevista per al 30 de gener perquè conegui de primera mà què està passant.

Mentrestant, l’ajuntament va decidir la setmana passada incrementar la presència de la policia local i els barris de Cerdanyola i Rocafonda, on s’han concentrat els incidents més greus últimament. Des de divendres, una parella d’agents patrulla les 24 hores del dia aquests barris. Aquesta mesura es va adoptar després del’agressió sexual a una dona al parc de Rocafonda dissabte de la setmana anterior.