Rescat dramàtic

Trobat cabell del nen Julen al pou de Totalán

"Ens dona una certa certesa que el nen és aquí, en aquest pou", ha explicat el delegat del Govern a Andalusia

iwku43k40mqyois1tz2cg61100 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El delegat del Govern a Andalusia, Alfonso Rodríguez Gómez de Celis, ha confirmat que s’han trobat cabells al pou de Totalán (Màlaga), on es creu que hi ha el petit Julen, i que les proves d’ADN confirmen que pertanyen al nen de dos anys.  [Segueix les últimes notícies del rescat del Julen del pou de Màlaga en directe.]

"Es va trobar una mica de cabells al túnel i les proves que va realitzar la Guàrdia Civil certifiquen que és del nen. Ens dona una certa certesa que el nen és aquí, en aquest pou", ha explicat Gómez de Celis a la cadena SER.

Notícies relacionades

Segons fonts consultades per Efe, això implica que ara la prioritat de les tasques és continuar extraient el material sòlid, el tercer dia de recerca de l’infant, que va caure diumenge per aquest estret orifici de més de 100 metres de profunditat.

En les últimes hores s’han iniciat treballs alternatius, en concret, la construcció de dos túnels, un de paral·lel al pou i un altre d’oblic, per intentar arribar al lloc on es creu que està el Julen, a uns 80 metres de profunditat.