ROBATORI FRUSTRAT

Dos falsos Pares Noel intenten atracar una joieria a les Corts de Barcelona

Un dels lladres ha sigut detingut pels Mossos d'Esquadra després de ser retingut per veïns del barri

undefined45857519 santa coloma de geamanet 11 11 2018  barcelona violen una ni181113211118

undefined45857519 santa coloma de geamanet 11 11 2018 barcelona violen una ni181113211118 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dues persones disfressades de Pare Noel han intentat atracar aquest dilluns una joieria al barri de les Corts de Barcelona, segons han informat els Mossos d’Esquadra. Un dels lladres ja ha sigut detingut per la policia de la Generalitat "gràcies a la col·laboració ciutadana". Es tracta d’un home de nacionalitat georgiana i de 39 anys que ha entrat a l’establiment vestit de Santa Claus i amb una careta de pallasso que li tapava la cara.

Notícies relacionades

Han sigut els mateixos Mossos els que han comunicat l’atracament frustrat a través de les xarxes socials. La policia autonòmica també ha informat que continuen buscant el segon dels presumptes lladres i que no s’han pogut emportar res de l’establiment, que, segons Betevé, està ubicat al carrer de Berlín.

Els dos lladres han utilitzat una arma de foc simulada per acovardir el responsable de la joieria, a qui han causat ferides a la cara. Després de no poder emportar-se res del comerç, els dos atracadors han intentat fugir, però un d’ells ha sigut increpat i retingut per diversos veïns, cosa que ha permès que fos detingut pels Mossos quan han arribat els cotxes patrulla.