A Puente de Génave

Moren dos joves de 18 i 20 anys en un accident a Jaén

En el sinistre, ocorregut poc abans de mitjanit, s'han vist implicats tres cotxes

guarid

guarid

1
Es llegeix en minuts
Efe

Dos joves de 18 i 20 anys han mort i una altra persona ha resultat ferida en un accident de tres cotxes a Puente de Génave (Jaén), segons han informat fonts del servei coordinat d’emergències del 112.

L’accident s’ha produït passades les 23.30 hores d’ahir, moment en què el 112 ha rebut diverses trucades que alertaven d’una col·lisió entre tres vehicles amb ferits i atrapats, en el quilòmetre 224 de l’N-322.

El centre coordinador va activar els bombers d’Orcera (Jaén), la Guàrdia Civil de Trànsit i l’Empresa Pública d’Emergències Sanitàries (EPES), així com la Policia Local i l’empresa que manté la via.

L’accident s’ha produït al xocar de forma frontal un turisme i una furgoneta i el posterior xoc d’un tercer vehicle contra ells.

Notícies relacionades

Com a conseqüència dos joves de 18 i 20 anys han mort en l’accident i els serveis mèdics d’EPES han traslladat, a més, un home de 31 anys a l’Hospital Alto Guadalquivir.

Durant la intervenció dels serveis d’emergència al lloc ha sigut necessari el tall de la carretera entre els quilòmetres 224,3 i 223,7, la circulació dels quals ha quedat normalitzada a la zona a primera hora d’aquest matí.