PRESÓ D'A LAMA

Alerta biològica en una presó gallega per una carta amb pols sospitosa

Els dos funcionaris que han obert el sobre han hagut de ser aïllats

La Guàrdia Civil investiga la substància, que ha arribat a l'estafeta del centre

carcel-a-lama

carcel-a-lama

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una carta ambpols blanca sospitosa ha obligat a activar aquest dimecres l’alerta biològica a la presó d’A Lama (Pontevedra). El paquet ha arribat a l’estafeta postal de la presó. Dos funcionaris han obert el sobre al voltant de les 12.45 hores, i, al veure el seu contingut, han alertat la direcció del centre penitenciari. Els dos treballadors han sigut aïllats a l’habitació on és el sobre, segons informa 'La voz de Galicia'. 

Notícies relacionades

La presó harestringit les entrades i les sortides i la zona en la qual ha aparegut la carta, evacuada, a l’espera que els especialistes de la Guàrdia Civil en la lluita contra aquest tipus d’armes, que ja són a la presó, analitzin el contingut del sobre.

No és la primera vegada que el centre penitenciari rep un paquet sospitós amb aquestes característiques: el febrer del 2015, un sobre amb mata-segells de la capital basca, Vitòria,sense remitent, dirigit al director de la presó i que contenia una pols blanquinosa, va obligar a activar el protocol davant d’un possible atemptat biològic.