Sospitós descartat

Luciano M., investigat per la mort de Laura Luelmo, era a la presó quan ella va ser segrestada

Un testimoni l'havia situat a la zona on va aparèixer el cos de la professora

La Guàrdia Civil ha pres declaració al seu germà bessó, veí de la noia

abertran46302017 graf9079  el campillo  huelva  18 12 2018   efectivos de la 181218134342

abertran46302017 graf9079 el campillo huelva 18 12 2018 efectivos de la 181218134342 / Julian Perez

1
Es llegeix en minuts
Luis Rendueles
Luis Rendueles

Redactor

Especialista en sucesos, investigació

ver +

Luciano M., la persona que estava sent investigada per la Guàrdia Civil per l’assassinat de la professora Laura Luelmo a El Campillo (Huelva), era a la presó d’Ocaña (Toledo) el dimecres 12, quan es va cometre el crim, fet que descarta que tingui res a veure amb el succés. Així ho van traslladar responsables de Presons als investigadors.

Luciano, que compleix condemna perl’assassinat d’una dona i intent d’agressió a una altra, estava de permís penitenciari des d’aquest dilluns i va ser localitzat per la Guàrdia Civil, que va comprovar la seva coartadadesprés que un testimoni l’hagués situat amb el seu cotxe, una Alfa Romeo, a prop de la zona on va ser trobat el cadàver de la noia, un lloc conegut com a La Mimbrera.

Notícies relacionades

El cadàver de Laura Luelmo va ser trobat per un voluntari de Creu Roja dilluns, a les dotze i cinc del matí. L’home va veure primer uns pantalons texans i altres peces. Va avisar la Guàrdia Civil i aquests van trobar el cos, que estava en una zona més apartada, un camí sense sortida, i lligat per les mans.

Els investigadors de la Guàrdia Civil han pres declaració, a més de Luciano, al seu germà bessó, Bernardo, que era veí de Laura Luelmo a El Campillo. Bernardo, d’una gran semblança física amb el seu germà, té també antecedents per l’assassinat d’una anciana a la localitat de Huelva de Cortegana.

Temes:

Assassinats