OPERACIÓ DELS MOSSOS

Detingut per robar i agredir sexualment tres dones grans a Gràcia

El detingut, de 47 anys, abordava les víctimes quan entraven al seu domicili

L'agressor va ser capturat el 28 de novembre i ja ha ingressat a la presó

video 3429791 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 47 anyscom a presumpte autor de tres robatoris violents i tres agressions sexuals, dos en grau de temptativa, a dones d’edat avançada, a les quals va provocar lesions greus, al districte de Gràcia de Barcelona.

Segons han informat aquest dilluns els Mossos, el detingut és un home de nacionalitat espanyola i veí de Montcada i Reixac (Vallès Occidental), i ja ha ingressat a la presó.

La investigació es va iniciar el 21 d’octubre passat quan els Mossos van tenir coneixement que dues dones d’edat avançada van ser víctimes d’un robatori violent al seu domicili i que posteriorment el lladre les havia agredit sexualment.

En els dos casos, l’home les va abordar, amb poca diferència de temps, quan les dues dones accedien al domicili, moment en què les va colpejar amb la intenció de robar-les i agredir-les sexualment.

Els Mossos van establir un dispositiu per identificar i localitzar l’autor dels delictes, i gràcies a les indagacions policials es va determinar que l’agressor era un home amb domicili a Montcada i Reixac.

El mateix patró

Així mateix, es va constatar que el mateix home semblava que estava relacionat amb una altra agressió sexual que s’havia comès el 18 de novembre també al districte de Gràcia, seguint el mateix patró.

El 28 de novembre passat es va establir un dispositiu policial que va permetre detenir el presumpte autor dels robatoris i les agressions sexuals a Montcada i Reixac.

Notícies relacionades

El mateix dia es va fer una entrada i registre al seu domicili, on es van trobar indicis de la participació en les agressions.

El detingut va passar a disposició judicial el 29 de novembre i el jutge va decretar el seu ingrés a la presó.