A SANGONERA LA SECA (MÚRCIA)

Un paracaigudista es desmaia en plena caiguda i queda penjat de l'antena d'un edifici

El militar s'ha quedat suspès en l'aire, en el buit entre casa seva i l'edifici de dues plantes annex

atlas-20181122-un-paracaidista-acaba-colgado-de-una-antena- / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un militar del’Esquadró de Sapadors Paracaigudistes de la base aèria d’Alcantarilla ha aterrat aquest dimecres sobre la façana d’un edifici de la pedania murciana de Sangonera la Seca després de patir un desmai en ple vol, cosa que li ha provocat ferides de poca consideració a la cara.

El succés s’ha produït després de la una del migdia i ha sobresaltat els treballadors i clients de l’estanc i de la sucursal de Cajamar contigua, que han sentit un fort cop instants abans de sorprendre el militar penjat de l’antena de l’edifici.

María Jesús González, propietària de l’estanc, ha explicat aquest dijous, quan s’han donat a conèixer els fets, l’ensurt que s’ha emportat al sentir el fort impacte i veure el militar, d’uns 50 anys, suspès en l’aire en el buit entre casa seva i l’edifici de dues plantes annex.

"Ha tornat a néixer"

"Ha sigut un miracle i aquest pobre home ha tornat a néixer", ha dit aquesta veïna, a la qual li han dit que el paracaigudista podria haver patit un desmai en el descens i, per això, no ha aconseguit controlar el paracaigudes durant l’aterratge.

De fet, alguns veïns l’han vist caure amb els braços caiguts i el cap decantat, segons aquesta testimoni, que ha afegit que el militar ha recuperat la consciència i no recordava el que havia passat.

Notícies relacionades

Els fets s’has produït a uns escassos cent metres de les instal·lacions militars, fet que ha facilitat l’arribada d’un equip mèdic de la mateixa base, que s’ha fet càrrec de l’assistència i del trasllat del ferit.

María Jesús González, que viu al costat de la base des de fa més de 40 anys, assegura que és el primer accident que té lloc durant una maniobra militar.

Temes:

Múrcia