A Wisconsin

Una nena de 10 anys mata un bebè trepitjant-li el cap

La menor va confessar el crim i va dir que estava farta que no parés de plorar

nate-liedl-con-su-hijo

nate-liedl-con-su-hijo

2
Es llegeix en minuts

Va ser el 30 d’octubre passat i la dramàtica història s’està viralitzant, alhora que causa commoció als EUA. Una nena de 10 anys ha quedat sota custòdia policial a Wisconsin, EUA, per matarun bebè de sis mesos a causa de les trepitjades que li va fer al crani. Segons el seu propi relat, expliquen mitjans locals, ho va fer perquè “estava farta que el nen no deixés de plorar”. Va passar en una escola bressol.

Una cuidadora de la llar d’infants va donar la veu d’alarma a la policia i va explicar que un bebè de sis mesos s’havia colpejat el cap. El bebè va ser portat a un hospital de Wisconsin, on va morir. Els metges van determinar que la mort havia sigut causada per diverses fractures al crani per una forta pressió i no per un motiu accidental. Va ser llavors quan la policia va començar a investigar i va interrogar les cuidadores i els nens que estaven presents en el moment del suposat accident.

En el primer interrogatori policial la informació de la nena no havia coincidit amb els fets i, en una segona trobada, va confessar l’assassinat: havia trepitjat el bebè.

Va confessar

"Ella va assegurar que estava aguantant el bebè i que en aquell moment el va deixar caure. El bebè va picar de cap contra un tamboret i va començar a plorar. Ella va entrar en pànic, no sabia què havia de fer i no volia tenir problemes. Llavors va procedir a trepitjar molt fort el bebè de sis mesos al cap", va dir el fiscal del districte Wade Newell en declaracions recollides per mitjans locals.

Notícies relacionades

La casa-escola bressol on va passar la tragèdia és alhora la llar d’adopció de la nena, que tot just dos mesos abans havia sigut separada dels pares. No s’ha informat per què el Govern els va retirar la custòdia de la menor, però van ser ells els que la van acompanyar a l’audiència al tribunal.

Declaracions del pare

Nate Liedl, el pare del bebè, ha assegurat que la nena és una criminal i que les autoritats van fer bé a emmanillar-la quan va comparèixer davant del tribunal. "En lloc de veure-la com una nena de 10 anys, la vaig veure com la persona que ha matat el meu fill", va dir al Canal 13 KTRK local, referint-se al moment en què ella va ser portada davant del jutge i ell estava allà per presenciar-ho.