a l'autovia A-92

Un mort al xocar un cotxe contra una ambulància a Granada

El turisme anava sense llums i fent batzegades, segons van comunicar diversos conductors al 112

unnamed

unnamed

1
Es llegeix en minuts
Efe

Una persona ha mort i cinc més han resultat ferides, dues de les quals, de gravetat, al col·lidir una ambulància i un turisme a l’autovia A-92 al seu pas per Huétor Santillán (Granada), segons ha informat el servei d’emergències 112. Els ferits han sigut traslladats a l’Hospital Virgen de les Nieves.

Poc abans de les vuit del vespre d’ahir el centre de coordinació d’emergències va començar a rebre diversos avisos de conductors que alertaven que un cotxe circulava fent batzegades per l’autovia i amb els llums apagats.

El turisme finalment va impactar contra una ambulància de trasllat que circulava pel quilòmetre 270 de l’A-92, al seu pas per Huétor Santillán i en direcció a Almeria, una col·lisió que va provocar la mort del conductor del cotxe.

En l’impacte, dues persones que viatjaven a l’ambulància van resultar ferides greus i tres més, lleus.

Notícies relacionades

Els bombers mobilitzats dels parcs de Granada i Guadix van haver d’alliberar la víctima mortal i un altre ocupant de l’ambulància, tots dos atrapats als vehicles.

La circulació va quedar normalitzada a l’autovia cap a les 22.30 hores, una vegada que van ser retirats els vehicles implicats en l’accident.