Detingut un narcotraficant que vivia amagat en un hotel de Madrid

El detingut havia aconseguit escapar-se dels agents en una operació policial a les Canàries

poli

poli

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Nacional ha detingut en un hotel de Madrid un narcotraficant colombià, líder d’una organització que va introduir 150 quilos de cocaïna 1.500 quilos d’haixix a les Canàries el mes de maig passat i que va aconseguir fugir després d’una operació policial.

Segons ha informat aquest dilluns la Direcció General de la Policia, l’arrestat, de 41 anys, solia anar armat i no sortia durant dies d’un hotel de Madrid, on vivia després d’escapar-se dels agents en una operació policial a les Canàries, en què van ser detingudes 43 persones.

Des d’aquell moment, els policies van intensificar les gestions per aconseguir la localització del fugit, que adoptava grans mesures de seguretat per evitar ser víctima d’un robatori d’altres organitzacions de narcos.

Empresonat abans de fugir a Portugal

Notícies relacionades

Finalment, els agents van localitzar-lo en un hotel de Madrid, on va ser detingut després que els agents constatessin les seves intencions de fugir a Portugal.

L’arrestat va ser traslladat fins a Las Palmas de Gran Canària, on va ser posat a disposició de l’autoritat judicial, que va decretar el seu immediat ingrés a la presó.