Succés al Baix Penedès

Detinguda una dona per matar a la seva parella d'un tret a el Vendrell

La presumpta homicida, de 39 anys, va ser capturada pels 'geo' dels Mossos a Cunit

vendrell / periodico

1
Es llegeix en minuts
Óscar Hernández
Óscar Hernández

Periodista

ver +

Una dona de 39 anys ha sigut detinguda a les 5.15 hores de la matinada d’aquest dissabte per un equip d’operacions especials dels Mossos d’Esquadra en un pis de Cunit (Baix Penedès), acusada d’haver matat hores abans amb una arma de foc la seva parella sentimental en una torre als afores del Vendrell, en la qual els dos residien juntament amb altres persones. La dona, que es troba sota observació psiquàtrica i que al·lega que no recorda el que va passar, té llicència d’armes de foc perquè practicava tir esportiu.

L’homicidi va transcendir a les 20.30 hores de divendres, quan els serveis d’emergència van rebre l’avís d’una persona greument ferida per arma de foc en una vivenda del carrer de Joan Alcover del Vendrell. Els policies i la dotació de l’ambulància es van trobar amb la víctima en estat crític i no van aconseguir mantenir-lo amb vida.

Un any a la casa

A la casa hi vivien des de feia un any la presumpta homicida, la víctima i almenys un altre home, si bé acudien sovint a la vivenda dues dones més. Pel que sembla, els llogaters pagaven lloguer, però haurien punxat l’aigua i la llum.

A mitjanit, els Mossos ja havien localitzat el BMW de la sospitosa aparcat a l’avinguda del Castell de Cunit, a només 10 quilòmetres del lloc de l’homicidi. En aquest immoble havia estat empadronada fa anys i ara hi viu la seva germana.

Assalt al pis

Agents de paisà van controlar l’edifici des de la mitjanit mentre un equip del Grup Especial d’Intervenció (GEI) dels Mossos es preparava per assaltar la vivenda, ubicada en un segon pis.

Notícies relacionades

El temor que la dona estigués armada va motivar que els geos cosa que va despertar molts veïns. Els agents van encanonar la germana, que dormia a la seva habitació, i la sospitosa, que descansava al sofà del menjador, sense saber bé al principi qui era qui.

Mutisme policial

Segons fonts pròximes al cas, la detinguda havia estat dormint des que va arribar a la vivenda la seva germana, a qui va dir que havia discutit amb la seva parella, el David, i que necessitava descansar. Al ser despertada pels policies va afirmar que no entenia per què la detenien, cosa que va fer pensar els agents que havia d’estar afectada psicològicament. Per això, els Mossos d’Esquadra s’han negat a donar cap detall del cas fins que els aclareixin. 

Temes:

El Vendrell