URGENT

Dues persones moren tirotejades a Orkoien (Navarra)

Els investigadors desconeixen de moment les causes del succés

zentauroepp40940989 graf399  pamplona  14 11 2017   efectivos de la polic a fora181010161719

zentauroepp40940989 graf399 pamplona 14 11 2017 efectivos de la polic a fora181010161719 / JDIGES

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dues persones han mort tirotejades aquest matí a la localitat navarresa d’Orkoien, segons han informat a Efe fonts del Govern de Navarra, que han indicat que es desconeixen de moment les causes i les circumstàncies del succés.

SOS Navarra ha rebut la trucada alertant dels fets a les 11.36 hores i ha mobilitzat l’equip mèdic de la zona i una patrulla de la Policia Foral, així com un psicòleg, segons han informat fonts del Govern de Navarra.

Els agents de policia, a l’arribar a la vivenda, ubicada en el númeor 9 del passeig de José Saramago, han trobat al seu interior dos homes morts per trets.

Família molt nombrosa

Des de l’ajuntament de la localitat han assenyalat que a la casa hi vivia un home d’uns 50 anys, procedent d’una família molt nombrosa, els pares del qual ja havien mort.

La Policia Foral està investigant la mort de dos homes,  un d’ells de nacionalitat romanesa, que segons els veïns eren parella, un cas sobre el qual no ha transcendit ni les causes ni les circumstàncies.

Aquest home i una germana continuaven residint a Orkoien, mentre que la resta de germans ja havien abandonat la localitat.

Notícies relacionades

Al lloc continua un discret dispositiu de la Policia Foral, que s’ha fet càrrec de les diligències del succés. La Policia Foral ha destacat que el titular del jutjat que instrueix la causa ha decretat el secret del sumari, per la qual cosa no facilitarà més informació sobre el cas.

El 18 de setembre passat es va registrar un succés similar en una altra localitat navarresa, a Cáseda, on tres persones van morir en un altre tiroteig a causa d’una disputa entre famílies.