el 2006

'La manada' també serà jutjada per abús sexual a Pozoblanco

La jutge també processa quatre integrants del grup per un delicte contra la intimitat

la-manada

la-manada

1
Es llegeix en minuts

Quatre dels membres de 'La manada' seran jutjats per uns abusos sexuals que presumptament van cometre a Pozoblanco (Còrdova) el maig del 2006, dos mesos abans delsSanfermines, en què cinc integrants d’aquest grup van agredir sexualment una noia. La jutge que instrueix el cas també ha processat els quatre individus per un delicte contra la intimitat i un cas de "maltractament", tot i que aquest últim únicament per al guàrdia civil del grup, Antonio Manuel Guerrero, segons ha avançat el programa 'Espejo Público' d’Antena-3.

El cas de Pozoblanco està considerat com el primer atac comès per 'La manada' contra una dona del que es té constància. En aquella ocasió, els subjectes van gravar en vídeo imatges en què apareix algun d’ells grapejant una noia de 21 anys i també n’hi ha algun que li fa petons

Notícies relacionades

Els agressors sexuals ja condemnats pel cas dels Sanfermines es van vantar d’aquelles imatges i fins i tot les van compartir en dos grups de Whatsapp. No obstant, ja que en aquella agressió no hi va haver penetració, com sí que n’hi va haver dos mesos després a Pamplona, els acusats s’enfronten a un delicte més lleu, que pot ser castigat amb fins a tres anys de presó.

Imatge que van difondre els membres de 'La manada'.

La presumpta víctima d’aquest primer atac de 'La manada' va afirmar als investigadors que "va flirtejar" amb un noi sevillà i que cap a les set del matí aquest li va oferir portar-la amb cotxe fins al seu poble. A partir d’aquí, no recorda què va passar. Assegura que va pujar de copilot en un cotxe en què només hi havia el conductor, Alfonso Cabezuelo, el militar de 'La manada', però que quan es va despertar ella estava despullada a la part del darrere. "Llavors, ell em va demanar que li fes una fel·lació i jo m’hi vaig negar. Em va colpejar a la cara un parell de vegades i després al braç. Em va empènyer i em va fer fora del cotxe mentre em cridava: ‘Puta’", va denunciar la noia.