NOU CAS DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Un home mata les seves dues filles a Castelló i després se suïcida

L'exdona i mare de les nenes havia presentat denúncies per maltractaments

ob2fhseg6bnkqonzpaiae1100 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home de 48 anys i veí de Castelló ha matat a ganivetades les seves dues filles, de 2 i 5 anys, i després s’ha suïcidat. L’exdona de l’agressor, i mare de les nenes, havia presentat denúncies per maltractaments,  segons informa el diari 'Mediterráneo'. En el moment del crim la dona no hi era, ja que vivien separats. Aquest presumpte cas de violència de gènere ha tingut lloc al domicili de l’home, situat al carrer Río Adra de la capital de la Plana.

Cap a les 06.00 hores d’aquest dimarts, el 091 ha rebut una trucada alertant que un home s’havia llançat per la finestra d’un edifici.  A l’arribar al lloc dels fets, els agents de la Policia Nacional han comprovat que l’home havia mort, i han pujat fins al seu domicili, on s’han trobat amb les dues nenes, plenes de ganivetades. 

Els serveis d’urgències només han pogut confirmar la mort de les nenes. La mare, que viu en un altre domicili, i l’àvia han sigut traslladades a un centre hospitalari per rebre atenció psicològica.


Notícies relacionades

La redacció de EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació. Si vols rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres pots descarregar-te les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, dona’t d’alta als nostres butlletins informatius. També et pots subscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al domicili, amb la qual cosa disfrutaràs de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club TR3SC.