A Logronyo

Mor una nena de 9 mesos després de caure des del balcó de l'exparella de la seva mare

Al pis hi havia la mare de la nena, l'exmarit i dos menors més, germans de la víctima

recurso-guardia-civil

recurso-guardia-civil

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Guàrdia Civil i la Policia Judicial investiguen les causes per les quals una nena de nou mesos va morir aquest dijous a Lardero (La Rioja) arran de caure des del tercer pis d’una casa, que és el domicili de l’exparella de la mare de la nena.

Així ho ha confirmat la Delegació del Govern a La Rioja, en un comunicat, en què precisa que el domicili des del qual va caure la nena, poc abans de les tres de la tarda, està ubicat en la confluència dels carrers d’Eduardo González Gallarza i San Marcial, al centre del municipi.

Els serveis mèdics van arribar al lloc dels fets al cap de pocs minuts, ja que el centre mèdic de Lardero és a escassos metres.

A més, en poc temps s’hi van personar altres dotacions de serveis mèdics d’emergències.

Tot i que la nena era viva en un primer moment, els serveis mèdics no van poder evitar que morís allà mateix, ha detallat a Efe l’alcalde de la localitat, Juan Antonio Elguea.

"Destrossats"

La nena, segons les dades facilitades per la delegació del Govern, va fer els nou mesos fa poc més d’una setmana i estava domiciliada a Logronyo.

En el moment en què es va precipitar des de la vivenda estava al domicili acompanyada per la seva mare, l’exparella d’ella –que és qui viu al pis– i dos menors més, germans de la nena.

Notícies relacionades

Les forces de seguretat van activar el protocol d’avís al partit judicial d’Haro, per instruir les diligències corresponents, que inclouen prendre declaració als que estaven al domicili.

L’alcalde de Lardero ha subratllat, en declaracions a Efe, que "els pares són dues persones joves, que estan destrossats,", i ha incidit que "en especial per a ells, però per a tot el poble, un succés així és una cosa dura".