A BARCELONA

Oculta la mort del seu germà per continuar cobrant la pensió

Els Mossos detenen un home que va silenciar la mort perquè no tenia altres ingressos

zentauroepp17792642 barcelona  barcelon  s   14 12 2011   sociedad      redada c180822123333

zentauroepp17792642 barcelona barcelon s 14 12 2011 sociedad redada c180822123333 / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut al barri de Sant Andreu de Barcelonaun home, de 68 anys i nacionalitat espanyola, per ocultar la mort del seu germà per poder continuar cobrant la pensió, segons ha publicat aquest dimecres ‘La Vanguardia’ i ha confirmat la policia autonòmica.

L’home ha sigut detingut pels delictesd’estafa, omissió del deure de socors i estafa bancària i, segons els Mossos, ha explicat que la pensió del seu germà era el seu únic mitjà de subsistència, per la qual cosa no va voler comunicar-ne la mort.

La detenció es va produir després que un veí de Sant Andreu alertés la policia que hi havia un home mort en un domicili del veïnat, per la qual cosa una patrulla es va dirigir al lloc per comprovar la denúncia.

Intensa fortor

Al principi, el detingut va dir als agents que van acudir a casa seva que el seu germà ja no vivia allà, ni sabia on era, però la intensa fortor que sortia de la vivenda va fer que els policies li demanessin permís per accedir a l’interior.

Després d’obtenir el permís del detingut, els Mossos van constatar que en una habitació del pis hi haviael cadàver momificat d’un home, tapat amb uns llençols.

L’home va explicar que el seu germà havia mort el mes passat de març de forma accidental i, al no disposar de cap pensió, ni de recursos econòmics de cap tipus, la pensió del seu germà era l’única possibilitat de subsistència econòmica, per la qual cosa no havia comunicat a ningú la seva mort.

Notícies relacionades

Els agents van poder comprovar que el cadàver no presentava cap signe de violència, tot i que caldrà esperar a disposar del resultat del’autòpsia  per confirmar-ho.

El detingut, segons informen els Mossos, passarà a disposició judicial en les pròximes hores. 

Temes:

Estafes