DECISIÓ JUDICIAL

En llibertat els tres detinguts acusats d'un intent d'agressió sexual a Salou

La víctima no els ha identificat a les sis rodes de reconeixement que s'han practicat

Els arrestats, dos d'ells menors d'edat, són de nacionalitat francesa

zentauroepp24115787 barcelona 05 11 2013 mossos d  esquadra en el raval coche de180529181315

zentauroepp24115787 barcelona 05 11 2013 mossos d esquadra en el raval coche de180529181315

1
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat

Els tres joves detinguts, dos d’ells menors d’edat, acusatsd’intentar agredir sexualment una dona a Salou han sortit en llibertat, després que la víctima no els identifiqués a les sis rodes de reconeixement que s’han practicat. A la noia suposadament la van tirar a terra i van trepitjar per haver-se resistit.

Segons han informat fonts de la policia catalana, els joves, de nacionalitat francesa, van abordar la víctima cap a les 4.00 de la matinada de dissabte passat a una zona de lleure nocturn de Salou (Tarragona) i, després d’agredir-la, van fugir. La noia va denunciar els fets a la policia, que hores després va detenir els tres sospitosos, com a presumptes autors d’un intent d’agressió sexual i lesions.

Notícies relacionades

Dos dels detinguts, menors d’edat,van quedar en llibertat després de declarar a la Fiscalia de Menors i han quedat a disposició dels seus tutors legals. El detingut major d’edat ha sigut posat aquest diumenge a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona que també n’ha decretat la llibertat.

Segons fonts judicials, amb la participació dels tres detinguts s’han realitzat sis rodes de reconeixement (dos per cada un d’ells) i en cap d’elles la víctima, que també ha prestat declaració davant del jutge, ha pogut identificar els presumptes autors de l’atac. La fiscalia, per tant, no ha demanat cap mesura cautelar contra els arrestats. D’aquesta manera, han quedat tots en llibertat provisional investigats per un delicte d’agressió sexual en grau de temptativa.

Temes:

Salou Violacions