Maltractament animal

Rescatada una gossa abandonada en un balcó d'Esplugues de Llobregat

L'animal estava confinat en un espai minúscul sense aigua ni menjar

perra

perra

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos han denunciat per un presumpte delicte de maltractament animal greu un propietari que tenia la seva gossa, Betty, tancada en un balcó minúscul i insalubre, sense menjar ni aigua, a Esplugues de Llobregat (Barcelona).

La policia catalana ha detallat en un comunicat que les diligències penals contra el propietari es van presentar al jutjat de guàrdia espluguenc dies després de rescatar la gossa, davant de l’absència continuada de l’home.

Van ser els veïns els qui van alertar que hi havia un animal confinat en un balcó de reduïdes dimensions, amb unes condicions sanitàries deplorables i en un estat d’abandonament evident.

A l’arribar al lloc dels fets, els agents, de la policia municipal d’Esplugues i dels Mossos, van constatar que la vida de la gossa perillava, ja que estava ostentosament malnodrida i descurada.

Notícies relacionades

Però no només l’animal estava brut, sinó que el balcó on la tenien tancada estava ple de defecacions i orina de la mateixa gossa que, fins i tot, queien al pati situat a la part inferior de la terrassa.

Finalment, els agents van activar el servei de recollida municipal d’animals de companyia i van decomissar la gossa, que ha sigut traslladada a un centre de recuperació on progressa favorablement, ja ha recuperat pes i no perilla la seva vida.