A la localitat de Pau

Crim masclista: una espanyola, els seus pares i el seu fill de dos anys, assassinats a França

L'assassí ha cremat després la vivenda i s'ha suïcidat

zentauroepp44235478 policemen stand at the entrance of a building after five peo180710115915

zentauroepp44235478 policemen stand at the entrance of a building after five peo180710115915 / IROZ GAIZKA

1
Es llegeix en minuts
Efe

Drama familiar a la localitat de Pau (França). Un home ha matat aquest matí la seva dona, espanyola, el seu fill de dos anys i els seus sogres, també espanyols, i ha incendiat la vivenda al centre de la localitat francesa, alsud-oest del país.

El drama va tenir lloc cap a les 5.00 hores a l’interior de l’apartament. Després de matar els tres adults, l’home va calar foc a la casa, la qual cosa va acabar amb la vida del nen, i es va suïcidar. Segons les primeres investigacions,l’assassí era francès. La seva dona, una espanyola d’uns 30 anys, era mestra. Els pares de la noia, de Saragossa, van anar a visitar-los a Pau.

"Va esclatar una gran discussió a les cinc del matí, vaig sentir els crits del nen", va declarar un veí a France Press. Una de les víctimes, apunten alguns mitjans locals, estava lligada quan va ser trobada sense vida.

Incendi iniciat en un sofà

L’incendi es va originar en un sofà i, al veure el fum, els veïns van alertar els bombers. El foc va ser "controlat ràpidament", segons els bombers, que van ser avisats per una persona "que no va poder obrir la porta de l’apartament on es va produir l’incendi i que estava preocupat perquè va veure sang regalimant per la vora d’una de les finestres de la vivenda, va dir Jean-Paul Brin, tinent d’alcalde de Pau, a l’agència France Presse. 

Notícies relacionades

Segons els veïns entrevistats per diari 'Sud Ouest', que van veure aquests rastres de sang, les baralles eren freqüents entre la parella que vivia a l’apartament. Segons un amic de la dona, ella hauria presentat recentment una denúncia de violència contra el seu marit.

Fonts diplomàtiques han assenyalat a Europa Press que el consolat espanyol a Pau està en contacte amb les autoritats locals per obtenir informació del succés i confirmar la identitat i nacionalitat de les víctimes.