Oberta una investigació

Trobat un cadàver al forat d'un ascensor de l'hospital La Paz de Madrid

El cos ha sigut descobert per la forta olor de descomposició

Al costat d'ell s'ha localitzat una nota i una clau per obrir portes d'ascensor

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un equip de bombers han trobat aquest dimarts un cadàver en descomposició al forat d’un ascensor de l’edifici general de l’Hospital Universitario La Paz de Madrid. Pel que sembla, la troballa s’ha produït després d’haver-se registrat diverses queixes des de fa dies per una forta olor que procedia d’un dels muntacàrregues.

El cadàver ha sigut trobat per personal de manteniment del centre, estava en posició de decúbit supí i feia més d’un dia que hi era. El cos correspon a un home d’entre 50 i 60 anys vestit amb roba de carrer. Juntament amb el cos els bombers han trobat una clau per obrir ascensors i una nota manuscrita. 

Des del centre s’ha avisat immediatament la Policia Nacional i ja s’ha desplaçat un forense per analitzar el cadàver. La investigació l’ha assumit el grup V d’Homicidis i, de moment, no es descarta cap hipòtesi.

Notícies relacionades

No obstant, fonts coneixedores del cas han comunicat a Europa Press que l’home, en principi, no és treballador del centre. A més, confirmen que l’ascensor funcionava "perfectament" i l’aparell, en una primera anàlisi, no estava forçat.

Les mateixes fonts apunten que, des de la prudència, la hipòtesi principal és que pogués tractar-se d’un suïcidi, tot i que totes les línies d’investigació estan obertes.

Temes:

Madrid Hospitals