AGRESSIÓ AL MAIG

Quatre detinguts per la violació múltiple d'una jove a Molins de Rei

Els agressors van ficar la víctima al maleter d'un cotxe i la van violar

be-disco

be-disco

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadravan detenir la setmana passada quatre joves com a presumptes autors d’una agressió sexual múltiple patida per una jove el maig passat a Molins de Rei (Baix Llobregat), ha informat aquest dilluns la Cadena SER. Segons les mateixes fonts, els policies autonòmics estan investigant dos altres presumptes implicats en l’agressió. 

Els fets van passar el 19 de maig cap a les 6 de la matinada, quan la víctima sortia de la discoteca Be Disco al polígon Industrial El Pla de Molins de Rei. Segons relata la denúncia, mitja dotzena de nois van abordar la jove i la van portar fins a un vehicle. La van ficar al maleter i la van agredir sexualment. La van abandonar a Sant Boi, que està a un quart d’hora amb cotxe de Molins. Va aparèixer al’aparcament dels Ferrocarrils de la Generalitat.

Va mossegar un agressor per defensar-se

Notícies relacionades

Segons la denúncia, la dona no recorda com hi va arribar. Tenia la roba esquinçada i estava molt angoixada. A l’Hospital de Sant Boi li van fer una exploració i van determinar que havia sigut agredida sexualment.

La víctima va explicar que recordava haver mossegat al coll un dels violadors per defensar-se’n. Una possible ferida clau pels investigadors per intentar identificar-lo i relacionar-lo directament amb aquesta agressió sexual múltiple.