Dos menors detinguts per una agressió sexual a una noia de 15 anys a Palamós

És un dels quatre casos denunciats durant la revetlla de Sant Joan a Catalunya

43921700 60-dos-mossos-en-tarragona

43921700 60-dos-mossos-en-tarragona

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos  menors, de 14 i de 15 anys, per una suposada agressió sexual durant la nit de Sant Joan a Palamós. La víctima és una altra menor de la mateixa edat.

Segons fonts policials, un dels menors va ser detingut com a presumpte autor material de l’agressió sexual. L’altre menor va ser citat a comissaria i posteriorment detingut per omissió de socors, al no haver fet res per evitar el suposat delicte. Tots dos són veïns de Palamós. La víctima, en canvi, no viu en aquesta localitat. El cas ja està en mans de la fiscalia de menors.

Altres agressions a Barcelona

Aquesta ha sigut una de les denúncies presentades per agressions sexuals durant la revetlla. Tres de les presumptes agressions van passar a Barcelona. En concret, al barri de Sants, a l’Eixample i en una platja de Ciutat Vella.

Segons va destacar diumenge el conseller d’Interior, Miquel Buch, en cap d’aquests casos la denúncia no va ser per una violació múltiple.

Notícies relacionades

Buch va remarcar que, arran del cas de ‘La manada’, la societat va entenent que "un no és un no" i que "en cap cas no es pot normalitzar cap tipus d’agressió sexual".

"El que abans s’interpretava com un passar-se de la ratlla, ara és un fet denunciable que produeix un rebuig generalitzat", va destacar.