Quatre albanesos detinguts

Cau un grup que assaltava cases de Barcelona i Madrid amb els llogaters dins

Els delinqüents, en més d'una ocasió, van fer ús de violència cap als habitants

82d92302-037c-4aea-a5c1-9da8c6a0d855-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Civil ha desmantellat una cèl·lula de ciutadans albanesos especialitzats en robatoris amb violència en vivendes unifamiliars de Barcelona i Madrid quan els seus habitants hi són a última hora de la tarda.

Segons informa la Guàrdia Civil, l’operació s’ha saldat amb la detenció de quatre homes d’origen albanès i d’entre 24 i 33 anys, amb antecedents per fets similars.

La investigació es va iniciar al maig, després de la comissió el dia 20 d’aquell mes d’un robatori amb violència amb armes de foc i armes blanques a l’interior d’una vivenda situada a Torrelodones (Madrid).

Durant els fets eren a l’interior de la vivenda els propietaris, els seus dos fills i dos treballadors. Els van lligar les mans i l’amo de la casa va resultar ferit lleu. Els autors en pocs minuts van agafar diners, joies, rellotges i dues armes de foc.

Fruit de la investigació es va aconseguir identificar alguns dels autors que van perpetrar l’acció, als quals es va atribuir quatre assalts més a Madrid i Barcelona.

Notícies relacionades

Després de comprovar que les vivendes reunien les condicions òptimes per robar-hi, els lladres accedien a l’interior mitjançant el forçament de finestres o portes, i una vegada que dins tenien com a objectiu prioritari la localització de caixes fortes. No dubtaven a fer servir la violència cap als habitants en el cas que es trobessin dins.

Finalment, els atracadors van ser detinguts a Barcelona i Santa Coloma de Gramenet.