A Madrid

Detingut per gravar més de 100 dones en emprovadors de botigues de roba

En un sol dia va arribar a realitzar més de 50 gravacions, fins i tot a menors

41657303 59

41657303 59

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Nacional ha detingut a Leganés (Madrid) un home per gravar amb el seu telèfon mòbil més de 100 dones en emprovadors de diverses botigues de roba, moltes menors d’edat.

L’arrestat s’ubicava en emprovadors adjacents des dels quals gravava les víctimes que es provaven diferents peces en establiments d’un conegut centre comercial de Leganés, informa la Direcció Superior de Policia de Madrid.

Després de més de dos mesos d’indagacions s’ha comprovat que va filmar en tres dies diferents i que va arribar a realitzar en una sola jornada fins a 55 gravacions, tot i que en total se n’hi atribueixen 108.

La investigació es va iniciar a finals de març, quan una de menor d’edat es va adonar que la gravaven mentre s’emprovava roba de bany en una botiga.

Una víctima, menor, el va enxampar i va alertar seguretat

Després de veure un reflex al mirall de l’emprovador la noia va detectar que algú l’estava gravant amb un telèfon mòbil i aleshores va cridar, cosa que va propiciar que l’autor del fet fos retingut fins a l’arribada dels agents.

Quan van arribar, el detingut ja tenia el telèfon mòbil apagat i assegurava que no recordava el codi pin, de manera que els agents li van intervenir l’aparell.

La Unitat d’Atenció a la Família i Dona de la Policia Nacional es va fer càrrec del cas amb la col·laboració del Grup d’Investigació de Delictes Tecnològics i es va comprovar que la memòria del telèfon emmagatzemava 108 vídeos de dones, moltes menors d’edat.

Notícies relacionades

Els vídeos van ser gravats els dies 9, 12 i 31 de març i fins al moment tan sols ha sigut identificada la noia que va propiciar la detenció i la posada a disposició judicial del presumpte autor dels fets.

La policia comunica que, si alguna dona sospités haver sigut víctima de fets similars durant aquells dies,es pot posar en contacte amb la Unitat d’Atenció a la Família i Dona de la Comissaria de la Policia Nacional de Leganés a través del telèfon 91 481 09 70.