Amb la cara tapada

Una jove denuncia una agressió sexual per part de dos nois a Pontevedra

La víctima, de 19 anys, ha explicat que la van assaltar al portal de casa seva amb la cara tapada

rcurso-polica

rcurso-polica

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Unitat de Família i Dona (UFAM) de la Policia Nacional de Pontevedra investiga la denúncia presentada per una jove de 19 anys que assegura haver sigut agredida sexualment per dos nois que la van assaltar al portal de casa seva.

Segons han confirmat a Efe fonts policials, la denúncia va ser presentada divendres passat i la jove hi va relatar un episodi succeït hores abans, al llarg de la matinada.

En el seu relat, la víctima afirma que dos nois que portaven la cara tapada la van abordar quan entrava al seu domicili de la ciutat de Pontevedra, la van sotmetre a una sèrie de tocaments a les seves parts íntimes i li van arribar a treure la roba interior.

La jove va evitar ser violada gràcies a la resistència que va oposar. Es va defensar a puntades de peu dels seus agressors, que li van acabar colpejant el pòmul i el llavi, ferides per les quals va ser atesa en un centre de salut de la ciutat.

La Policia Nacional ha obert una investigació per provar de localitzar els autors d’aquesta agressió sexual.

Notícies relacionades

La víctima va difondre ahir a través de les seves xarxes socials una imatge en la qual mostra les ferides que va patir a la cara i ha relatat que els dos nois "em van agafar, em van forçar i em van pegar".

Ha afegit que tenien accent "andalús o canari", però que no el va poder diferenciar. 

Temes:

Violacions