ESDEVENIMENTS

Un kamikaze provoca un accident múltiple en un possible cas de violència masclista

La Guàrdia Civil investiga els fets succeïts a prop de Vigo

yjr7yx0bjvw08bddpubef51100 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Reduït a un garbuix de ferros, amb el capó rebentat i els seients davanters esquinçats.  Així va quedar aquest Peugeot 205 després de col·lidir en diverses ocasions amb els vehicles que circulaven davant d’ell i ser finalment arrossegat per aquesta furgoneta que no l’ha pogut esquivar.

Al volant, un home de 41 anys de Vigo que, segons les primeres investigacions de la Guàrdia Civil,pretenia ferir o potser acabar amb la vida de la seva dona, que viatjava al seient del copilot. Després de no aconseguir el que semblava el seu objectiu: colpejar-la contra el parabrisa mentre discutia amb ella entre grans escarafalls, va sortir del vehicle i va abandonar la seva dona atordida al carril dret.

Notícies relacionades

Mentre ell creuava d’un costat a l’altre l’autovia del Morrazo, fins que va succeir això. El Renault Laguna no el pot evitar, xoca contra ell brutalment i el llança pels aires. Alhoraquatre cotxes col·lideixen en cadena i deixen un balanç de tres ferits de diversa consideració.

Entre ells, la dona, que finalment és colpejada per darrere mentre intenta descordar-se el cinturó de seguretat per escapar-se d’un vehicle que es podia haver convertit en un habitacle mortal.