A Beniaján

Una jove denuncia haver sigut víctima d'una violació múltiple a Múrcia

Segons la denunciant, els joves la van agredir després de beure alcohol i consumir altres substàncies

zentauroepp41432111 guardia civil180415194150

zentauroepp41432111 guardia civil180415194150 / Lavandeira jr

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Civil investiga una denúncia presentada fa uns dies per una jove que va dir haver sigut víctima d’una violació múltiple per part de diversos joves a la pedania murciana de Beniaján.

Fonts de l’institut armat han informat avui Efe que els fets van passar a finals d’abril, segons consta en la denúncia, amb la participació de diversos joves que encara no han sigut detinguts.

La dona, major d’edat, va denunciar que havia patit una agressió sexual no consentida per part d’un grup de joves amb qui se n’havia anat voluntàriament aquella nit.

Segons les fonts, la jove va anar a denunciar els fets dies després que passessin i va aportar un informe mèdic emès al centre en què va ser atesa després de l’agressió.

Notícies relacionades

El diari 'L’Opinió' de Múrcia publica en la seva edició digital que la presumpta violació es va produir en un paratge de Beniaján i que els joves van aprofitarl’estat d’inconsciència en què estava la víctima després de beure alcohol i consumir altres substàncies per agredir-la.

Després de presentar la denúncia, la Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació del cas per aclarir les circumstàncies en què van passar els fets i identificar i detenir els presumptes agressors.

Temes:

Violadors