A Villar del Rey

Un menor mor al bolcar un cotxe que conduïa un nen de 15 anys a Badajoz

Els altres tres ocupants del vehicle, d'entre 14 i 15 anys, resulten ferits

villardelrey

villardelrey

1
Es llegeix en minuts

Un menor ha mort en un accident de trànsit a Villa del Rey (Badajoz), en què han resultat ferits tres menors més. Al cotxe no hi viatjava cap adult. Un dels tres joves ferits en l'accident, de 15 anys, conduïa el vehicle en el moment de l'accident, han informat fonts de la Guàrdia Civil de Trànsit. Els fets van passar aquest dilluns.

En aquest accident ha mort un nen de 14 anys, que viatjava al seient del darrere del turisme amb un altre nen de 15 anys, i dos més, de la mateixa edat, que ocupaven els dos seients davanters, segons les mateixes fonts.

Un d'aquests dos últims conduïa el turisme en el moment de l'accident, que va tenir lloc al camí Gardona, una via sense asfaltar situada al sud del terme municipal de Villar del Rey.

Com a conseqüència de l'accident, un nen de 14 anys ha mort i tres dels ocupants han resultat ferits, de menor gravetat, per diverses contusions, han informat fonts del Centre 112 d'Emergències d'Extremadura.

Aquests quatre menors, tots ells veïns d'aquesta localitat de Badajoz, viatjaven en un turisme que per causes encara no especificades ha sortit de la via de circulació.

Els cinturons, recollits

Segons la Guàrdia Civil de Trànsit, tots els cinturons de seguretat del cotxe estaven recollits, si bé el conductor, de 15 anys i, per tant, sense cap tipus de llicència per a la conducció, ha manifestat que es van deixar anar en el moment de l'accident.

Dos dels ferits, tots dos de 15 anys, presenten diverses contusions i han sigut traslladats a l'Hospital Infanta Cristina de Badajoz, mentre que de l'estat de salut del tercer ferit encara no s'ha ofert informació.

Notícies relacionades

Fins al lloc del succés, al sud del terme municipal de Villar del Rey, s'ha desplaçat un helicòpter sanitari, efectius sanitaris del Centre de Salut d'Alburquerque i de Creu Roja, així com agents de la Guàrdia Civil.

Tant el nen mort com els ferits són alumnes de l'IES Sierra de San Pedro, situat a la localitat de La Roca de la Sierra, a uns 14 quilòmetres de Villar del Rey.