Drama a Navarra

Moren tres persones d'una mateixa família en un presumpte parricidi a Olite

Un pare i el seu fill van ser les primeres víctimes, i hores després va morir la mare

parricidio

parricidio

1
Es llegeix en minuts

La mort d'un matrimoni, segons sembla a mans del seu fill, que s'ha tret la vida, ha causat una gran consternació a la localitat navarresa d'Olite, on la família, natural d'aquesta població, és molt coneguda.

El succés ha tingut lloc aquest dimecres cap a les 18.00 hores al domicili familiar del carrer de Tafalla, on segons les primeres informacions de la Policia Foral han mort "de forma violenta" el pare, Valeriano C., de 81 anys, i el fill, Ciriaco C., de 47 anys, aquest últim, segons sembla, després de treure's la vida.

En el mateix incident ha resultat ferida de caràcter molt greu la mare, Pilar O., de 72 anys, que va ser evacuada en helicòpter medicalitzat al Complex Hospitalari de Navarra, encara que posteriorment també es va confirmar la seva mort.

El cas està sent investigat per la Policia Foral com un possible parricidi o cas de violència familiar.

Fins a la urbanització on va tenir lloc el crim es va desplaçar l'alcalde, Andoni Lacarra, amb l'objectiu d'"acompanyar la familiar en el que es pugui", segons va declarar a Efe.

Consternació al municipi

Notícies relacionades

L'alcalde va assegurar que el poble està "molt consternat". "Olite és un municipi tranquil, no estem acostumats a aquest tipus de successos, no ens ho podem creure", va assenyalar.

Pel que fa al que ha pogut succeir, va comentar que "no se sap, està dins de la investigació", per la qual cosa no es poden facilitar més dades.