A MÚRCIA

La Guàrdia Civil investiga la mort d'un menor, que es va penjar

El nen va ser trobat pels seus familiars a l'habitació de casa seva

Les autoritats educatives asseguren que no consten denúncies per assetjament

zentauroepp42891740 graf2099  murcia  12 04 2018   el delegado de gobierno de la180418122324

zentauroepp42891740 graf2099 murcia 12 04 2018 el delegado de gobierno de la180418122324 / Cristobal Osete

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Civil investiga la mort d'un nen de 12 anys que dimarts va ser trobat penjat a casa seva a La Unión (Múrcia) i ha mort l'endemà a l'hospital on va ser traslladat en estat greu.

El nen, estudiant de primer d'educació secundària a l'institut Sierra Minera de La Unión, va ser trobat per la seva família en una habitació de la casa on residia i va ser atès pels serveis d'emergències que es van desplaçar a la vivenda i que van traslladar el nen al centre hospitalari.

Segons les fonts, la mort s'ha produït a l'hospital Santa María del Rosell de Cartagena, on la seva família també està rebent assistència psicològica.

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies personals i familiars del menor i determinar si s'ha tret la vida de forma voluntària.

No consta 'bullying'

Per la seva part, un portaveu de la Conselleria d'Educació ha informat a Efe que "no hi havia cap incidència" respecte a aquest alumne ni cap denúncia que patís assetjament escolar al centre on estudiava.

Notícies relacionades

El delegat del Govern a Múrcia, Francisco Bernabé, preguntat en roda de premsa per aquest cas, ha dit que el menor va ser traslladat a l'hospital després de ser trobat per la família, on se'l va intentar reanimar fins en tres ocasions.

Bernabé ha insistit que la investigació de la Guàrdia Civil està oberta i en la seva fase inicial, per la qual cosa no poden transcendir detalls del cas.