A Màlaga

Detingut un narco mentre estrangulava una dona a Mijas

Els guàrdies civils van ser alertats pels crits de la víctima

guadiacivl

guadiacivl

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els crits d'auxili d'una dona que estava sent estrangulada a Mijas (Màlaga) van precipitar l'actuació dels guàrdies civils que vigilaven la vivenda, que van aconseguir rescatar-la i detenir tres dels integrants d'una xarxa dedicada al tràfic de drogues, que han ingressat a la presó.

Durant l'actuació, els agents van intervenir 313 quilos d'haixix envasats al buit juntament amb cafè molt, segons ha informat avui l'institut armat en un comunicat.

L'actuació es va portar a terme quan els agents feien tasques de vigilància de dues vivendes aparellades on hi havia els suposats integrants de l'organització criminal i van sentir els crits de la dona, que estava sent agredida al seu domicili, per la qual cosa hi van entrar.

A l'interior van trobar la dona que demanava ajuda, que estava sent estrangulada amb un cable d'acer per un dels membres de la xarxa.

A conseqüència de l'agressió, la víctima estava en estat de pànic i presentava nombrosos hematomes al cos i una profunda ferida al coll produïda pel cable flexible d'acer amb què l'agressor havia intentat estrangular-la.

Una vegada arrestat el suposat agressor per l'intent d'homicidi, els altres dos integrants de la xarxa van sortir de l'altra vivenda per emprendre la fugida, però van ser detinguts per altres agents que formaven part del dispositiu de vigilància.

Havien tingut una relació

La dona, que havia mantingut relacions sexuals esporàdiques amb l'agressor, es va negar a continuar tenint-ne, fet que va motivar que aquest comencés a agredir-la i intentés acabar amb la seva vida, segons els investigadors.

El grup criminal tenia com a base d'operacions el garatge d'una de les vivendes on amagava droga en dobles fons de vehicles per transportar-la posteriorment a països europeus.

Notícies relacionades

A més de 313 quilos d'haixix, els agents van incautar 12.500 euros en metàl·lic i dos vehicles.

Els tres detinguts, de nacionalitat polonesa i acusats dels delictes de pertinença a organització criminal, tràfic de drogues, i un d'ells d'homicidi en grau de temptativa, van ser posats a disposició del Jutjat d'Instrucció número 4 de Fuengirola, el titular del qual en va decretar l'ingrés a la presó sense fiança.