A Melilla

Mor una dona després d'una cesària i el nadó resulta ferit amb un bisturí

La família ha demanat una autòpsia independent per saber els motius de la mort de la dona

zentauroepp4670712 barcelona 13 06 06 cuaderno  la doctora salvadora delgado op180411103821

zentauroepp4670712 barcelona 13 06 06 cuaderno la doctora salvadora delgado op180411103821 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts

Una família ha presentat una denúncia davant el jutjat de guàrdia de Melilla contra l'Hospital Comarcal després de la mort d'una dona a qui van practicar una cesària durant el part i el seu nadó va resultar ferit amb un tall a la cara amb un bisturí.

SegonsEl Faro de Melilla, els fets van passar dissabte a la tarda, tot i que la mort de la dona es va produir l'endemà a les 7.30 hores.

La família va anar al jutjat de guàrdia per presentar una denúncia per aquest cas, en què considera que hi va haver un homicidi per imprudència i mala praxi, i ha sol·licitat que es faci una autòpsia independent per saber els motius de la mort de la dona, que donava a llum el seu segon fill i que tenia 35 anys.

El nadó, segons el diari, està ingressat al centre hospitalari, on especialistes han comprovat el seu estat de salut i que el tall a la cara produït amb un bisturí, sota l'ull esquerre, no li ha produït altres danys.

Notícies relacionades

Fonts de l'Institut Nacional de Gestió Sanitària (Ingesa) han informat a Efe que s'ha obert un procediment d'investigació intern sobre aquests fets, "com es fa sempre" que es produeixen aquest tipus de casos.

Així mateix, l'organisme sanitari ha lamentat "profundament" la mort de la dona, però ha optat per no pronunciar-se públicament a l'estar aquest cas en via judicial.