A Saragossa

Un conductor ebri i sense punts atropella un policia en un control d'alcoholèmia

L'automobilista va intentar fugir i el va atropellar, i l'agent va quedar ferit lleument

policia-zaragoza

policia-zaragoza

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un policia local ha resultat ferit lleu al ser atropellat per un conductor ebri que intentava saltar-se un control d'alcoholèmia, al casc històric de Saragossa.

Els fets han passat aquest dissabte a les 23.45 hores, a l'avinguda de Conde Aranda, quan agents de la Policia Local han donat l'alto a un turisme en un control preventiu d'alcoholèmia. El conductor no s'ha aturat i ha intentat fugir, moment en què ha atropellat un dels policies i li ha ocasionat lesions de caràcter lleu en un peu.

Notícies relacionades

Després d'aconseguir aturar-lo, els agents han constatat que no tenia permís de conduir per haver perdut la totalitat dels punts assignats. A més, ha donat un resultat positiu en la prova d'alcohol.

Per això, J. S. G., de 32 anys, ha sigut detingut com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat als agents de l'autoritat i d'un altre per conduir havent perdut la vigència del permís per la pèrdua total dels punts assignats. L'automòbil ha sigut posat a disposició judicial, segons ha informat la Policia Local.