Expert en navegació

Trobat mort l'home que va desaparèixer mentre anava de Mataró a Blanes en caiac

La víctima, un veí d'Argentona de 58 anys, va desaparèixer dissabte

zentauroepp42581192 la unitat aqu tica dels mossos s ha afegit a les tasques de 180320110410

zentauroepp42581192 la unitat aqu tica dels mossos s ha afegit a les tasques de 180320110410 / Gemma Tubert

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els equips de recerca han trobat el cos de l'home que va desaparèixer mentre feia la ruta entre Mataró i Blanes en caiac. La víctima és un veí d'Argentona de 58 anys que, segons fonts d'emergències, havia fet aquesta ruta entre Mataró i Blanes fins a tres vegades l'última setmana.

Dissabte va sortir cap a les 11.00 hores i tenia prevista arribar entre les 16.00 i les 17.00. Habitualment, a Blanes l'esperava el seu germà, que feia el recorregut en cotxe i que controlava el caiac amb una aplicació de navegació instal·lada al mòbil que també tenia el desaparegut.

A l'hora prevista, no va arribar i, per causes que de moment es desconeixen, el germà no va alertar fins diumenge a la una de la matinada al telèfon d'emergència 112.

Notícies relacionades

La recerca va començar a l'alba i, pocs minuts abans de les vuit del matí, l'helicòpter de Salvament Marítim va localitzar des de l'aire el caiac a unes cinc milles mar endins davant la costa de Santa Susanna sense haver bolcat i amb la documentació, el mòbil i altres pertinences del desaparegut al seu interior.

L'embarcació de Creu Roja L/S Tritón va anar a recuperar-lo i el va traslladar fins al port esportiu del Club de Vela de Blanes, on els Mossos se'n van fer càrrec i el van traslladar a un altre lloc per a una inspecció detallada i esbrinar què havia pogut passar.