El detingut pel crim de Susqueda: "No he fet res"

Jordi Magentí nega a crits davant la premsa estar involucrat en el doble homicidi

Els Mossos d'Esquadra continuen registrant els domicilis de la família

Jo no he fet res, ha dit entre sanglots a l’arribar a casa del seu oncle per a un nou registre. / ATLAS VÍDEO

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

El presumpte autor del doble homicidi de Susqueda, Jordi Magentí, ha defensat aquest dimarts la seva innocència en el moment d'accedir a una casa d'Anglès, on cuidava el seu oncle, per a un nou registre policial.

El detingut, a qui s'atribueix el crim dels joves Paula M. P. i Marc H. L. quan es trobaven al pantà de Susqueda l'agost passat, ha pronunciat unes paraules davant els nombrosos informadors congregats a les portes de la vivenda en què ha assegurat que ell "no ha fet res" i que l'estan culpant d'un assassinat amb el qual no té res a veure.

Jordi Magentí es trobava ahir en aquesta casa del seu oncle, a qui segons sembla cuidava, quan va ser conduït pels Mossos d'Esquadra a la comissaria de Santa Coloma de Farners, on va ser detingut.

Posteriorment, la policia va detenir també el seu fill per un cas relacionat amb el tràfic de drogues i tots dos van ser portats fins a una vivenda familiar a Anglès, on es va procedir a registrar totes les plantes.

Notícies relacionades

El fill ha tornat aquest dimarts a aquesta mateixa vivenda amb agents dels Mossos d'Esquadra per seguir amb la recerca de proves de la seva implicació en un cas de narcotràfic.

Mentrestant, el seu pare ha sigut conduït a la casa del seu oncle per procedir al registre davant una massiva presència de mitjans de comunicació.