TRÀGIC SUCCÉS EN PLENES FESTES

Mor un jove de 28 anys a Ciudad Real a causa d'una pallissa durant el Carnaval

La Guàrdia Civil, encarregada d'investigar el cas, ja hauria detingut els autors de l'atac en Herencia

L'alcalde ha lamentat la mort del noi, que era un conegut i estimat veí de la localitat manxega

recurso-guardia-civil

recurso-guardia-civil

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un jove de 28 anys ha mort aquest dissabte a conseqüència de la pallissa que li han clavat diversos individus durant les festes del Carnaval de la localitat d'Herencia (Ciudad Real), situada a uns 80 quilòmetres de la capital. Els fets es van produir al voltant de les deu de la nit a prop del poliesportiu municipal, que durant els últims dies s'havia transformat en el Palau del Carnaval. Els autors de la pallissa ja haurien sigut detinguts per la Guàrdia Civil.

El jove, veí del municipi manxec, va ser traslladat en un primer moment al centre de salut local per ser reanimat però posteriorment va ser evacuat a una UCI mòbil a l'Hospital Mancha Centro d'Alcázar de San Juan, on finalment ha mort, segons ha confirmat a Europa Press l'alcalde del municipi, Sergio García-Navas.

Un jove molt conegut i estimat

Notícies relacionades

Aquest diumenge l'Ajuntament d'Herencia ha convocat una reunió urgent de la Comissió de Carnaval que prendrà una decisió pel que fa al desenvolupament de la resta d'actes, que van quedar interromputs immediatament després d'aquest tràgic succés.

Segons herencia.net, està previst que al migdia se celebri un ple extraordinari per explicar les novetats del cas. En aquest mateix mitjà local, l'alcalde ha mostrat el seu condol i ha manifestat “la gran pèrdua que suposa per al municipi la mort de Gonzalo, un jove exemplar, molt conegut i estimat per tots els veïns, que estan destrossats per aquesta sobtada pèrdua". A més, ha afegit que espera que es compleixi la llei i que els culpables siguin castigats per aquesta atrocitat.