SUCCÉS A JEREZ

Un grup de deu joves agredeixen una parella que els va recriminar per orinar al carrer

Els agressors van clavar una pallissa i van robar a la noia, de 23 anys, després que el seu nòvio fugís

policia-nacional

policia-nacional

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / EP

El Grup de Delictes contra les Persones de la Policia Nacional de Jerez de la Frontera (Cadis) ha obert una investigació per la pallissa i posterior robatori que ha patit una noia de 24 anys, veïna d'aquest municipi, a càrrec presumptament d'un grup de deu joves quan sortia amb el seu nòvio d'un bar de copes aquest diumenge a la matinada.

Els fets van passar a les 6.00 hores, quan la jove i la seva parella abandonaven un local d'oci nocturn i es dirigien al seu cotxe a l'avinguda Álvaro Domecq. La parella de l'agredida va reprendre un dels suposats agressors, que estava orinant a la via pública.

Notícies relacionades

Després d'aquesta toc d'atenció, amics de l'individu van començar a insultar-lo i a donar-li cops. L'agredit va aconseguir fugir però, després, el grup -format per set homes i tres dones-, va reparar en la presència de la jove, que li demanava al seu nòvio que se n'anés, i la van emprendre a cops amb ella. Li van donar puntades de peu i diversos cops de puny que la van deixar estesa a terra.

Va ser una parella que passava per la zona qui va ajudar la noia a aixecar-se de terra i la va portar a un centre de salut. Llavors la noia es va adonar que també li havien robat la cartera. La jove ha posat una denúncia a la Comissaria de Jerez per aquesta agressió múltiple i la Policia ha obert una investigació per aclarir els fets. De moment no s'han practicat detencions.