Anar al contingut

SUCCÉS A JEREZ

Un grup de deu joves agredeixen una parella que els va recriminar per orinar al carrer

Els agressors van clavar una pallissa i van robar a la noia, de 23 anys, després que el seu nòvio fugís

El Periódico / EP

Un grup de deu joves agredeixen una parella que els va recriminar per orinar al carrer

periodico

El Grup de Delictes contra les Persones de la Policia Nacional de Jerez de la Frontera (Cadis) ha obert una investigació per la pallissa i posterior robatori que ha patit una noia de 24 anys, veïna d'aquest municipi, a càrrec presumptament d'un grup de deu joves quan sortia amb el seu nòvio d'un bar de copes aquest diumenge a la matinada.

Els fets van passar a les 6.00 hores, quan la jove i la seva parella abandonaven un local d'oci nocturn i es dirigien al seu cotxe a l'avinguda Álvaro Domecq. La parella de l'agredida va reprendre un dels suposats agressors, que estava orinant a la via pública.

Després d'aquesta toc d'atenció, amics de l'individu van començar a insultar-lo i a donar-li cops. L'agredit va aconseguir fugir però, després, el grup -format per set homes i tres dones-, va reparar en la presència de la jove, que li demanava al seu nòvio que se n'anés, i la van emprendre a cops amb ella. Li van donar puntades de peu i diversos cops de puny que la van deixar estesa a terra.

Va ser una parella que passava per la zona qui va ajudar la noia a aixecar-se de terra i la va portar a un centre de salut. Llavors la noia es va adonar que també li havien robat la cartera. La jove ha posat una denúncia a la Comissaria de Jerez per aquesta agressió múltiple i la Policia ha obert una investigació per aclarir els fets. De moment no s'han practicat detencions.

0 Comentaris
cargando