Comentarista política

Assassinada a trets la youtubera mexicana Nana Pelucas

Va ser trobada morta al seu restaurant d'Acapulco

zentauroepp41940218 pamika montenegro la youtuber pamika montenegro  conocida co180207112742

zentauroepp41940218 pamika montenegro la youtuber pamika montenegro conocida co180207112742

1
Es llegeix en minuts

La youtuber Pamika Montenegro, coneguda com La Nana Pelucas, va ser assassinada a trets al seu restaurant al balneari mexicà d'Acapulco, han informat les autoritats locals. Segons sembla, el crim va ser comès per dos homes que van entrar al local i li van disparar diverses vegades. La víctima tenia 36 anys.

Diumenge a les 19.05 hora local (01.05 GMT de dilluns) la Policia Ministerial a Acapulco va rebre l'avís d'una dona assassinada en un restaurant. Al presentar-se a l'establiment, que pertanyia a l'actriu, van trobar Montenegro sense vida i amb trets d'arma de foc. 

Notícies relacionades

Pamika Montenegro tenia un canal de vídeo, El Sillón TV, on el seu personatge La Nana Pelucas entrevistava polítics i altres personatges públics, dels quals feia comentaris i bromes satíriques. La dona apareixia sempre amb una perruca negra de cabells arrissats afro, unes grans arracades, ulleres i una camisa estampada.

El popular balneari d'Acapulco, al l'estat mexicà de Guerrero, al sud del país, és un dels municipis de Mèxic més castigats per la violència.