Anar al contingut

Comentarista política

Assassinada a trets la youtubera mexicana Nana Pelucas

Va ser trobada morta al seu restaurant d'Acapulco

Assassinada a trets la youtubera mexicana Nana Pelucas

periodico

La youtuber Pamika Montenegro, coneguda com La Nana Pelucas, va ser assassinada a trets al seu restaurant al balneari mexicà d'Acapulco, han informat les autoritats locals. Segons sembla, el crim va ser comès per dos homes que van entrar al local i li van disparar diverses vegades. La víctima tenia 36 anys.

Diumenge a les 19.05 hora local (01.05 GMT de dilluns) la Policia Ministerial a Acapulco va rebre l'avís d'una dona assassinada en un restaurant. Al presentar-se a l'establiment, que pertanyia a l'actriu, van trobar Montenegro sense vida i amb trets d'arma de foc. 

Pamika Montenegro tenia un canal de vídeo, El Sillón TV, on el seu personatge La Nana Pelucas entrevistava polítics i altres personatges públics, dels quals feia comentaris i bromes satíriques. La dona apareixia sempre amb una perruca negra de cabells arrissats afro, unes grans arracades, ulleres i una camisa estampada.

El popular balneari d'Acapulco, al l'estat mexicà de Guerrero, al sud del país, és un dels municipis de Mèxic més castigats per la violència.

0 Comentaris
cargando