En llibertat

Tres detinguts per robar a gent gran a Caldes de Montbui i Martorell

Els arrestats acumulen 60 antecedents per fets similars

Retenen tres lladres. / MOSSOS

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos han detingut dos homes i una dona de 35, 37 i 46 anys, respectivament, com a presumptes autors de dos furts a persones d'edat avançada a Caldes de Montbui i Martorell, ha informat aquest dimarts el cos en un comunicat.

La investigació va començar el 9 de gener quan els investigadors van tenir coneixement que s'havia produït un furt de 600 euros a l'interior d'una farmàcia de la localitat de Martorell. La víctima, una dona d'edat avançada, havia tret els diners d'una sucursal bancària moments abans. Gràcies a les imatges registrades per les càmeres de seguretat van identificar els tres lladres, dos homes i una dona amb un total de 60 antecedents policials per fets de la mateixa tipologia delictiva.

Aquell dia uns agents van localitzar el seu vehicle i van veure que es desplaçava fins a Caldes de Montbui, on van passar per diverses entitats bancàries buscant persones d'edat avançada que estiguessin traient diners.

Es van fixar en un home de 60 anys que acabava de treure 3.500 euros d'una sucursal i que, després de passar per diverses botigues, va entrar al seu cotxe, moment en què el van abordar i mentre un el distreia un altre li prenia un llibre del seient del copilot on havia guardat els bitllets i fugia cap al mercat municipal per barrejar-se amb la gentada.

Notícies relacionades

Els investigadors van aconseguir detenir-los i arrestar-los, però només van trobar 1.000 euros, que van ser tornats a la víctima.

Els detinguts, de nacionalitat colombiana i veïns de Cornellà de Llobregat i Barcelona, van passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Granollers i el jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs.